drawing pin purple
d4e331b8ad29fa2e2dd381e130d7e3951dc2949d_400_600_34551-min

Bed for Three

Eredeti cím: 원, 투, 쓰리 
Egyéb címek: Bed for Three, One, Two, Three, ワン・ツー・スリー〜3人のキケンな関係〜 
Rajz: YAHO
Történet: Dunrae
Mű besorolása: manhwa
Műfaj: dráma, nem gyerekeknek, BL 
Téma: 18+, fiúhárem, homoszexualitás, meztelenség, szerelmi háromszög, szerelmi sokszög, szex, teljesen színes 
Hossz: 24 fejezet 
Nyelv: koreai, angol 
Kiadás dátuma: 2023 
Kiadó: Mr. Blue, Tapas 
Megjelent: Lezhin, Naver Series, Ridibooks 
Angol kiadás: Tapas 
Magyar fordítás: Bato.To

Ismertető: 

Történetünk egy szakítással kezdődik. Han Taeyoon rájött, hogy a barátja megcsalja őt, ezért szakítani akar vele, aki nemtörődöm módon, közömbös fejjel, simán beleegyezik ebbe. Mivel kedves főszereplőnket, ez nagyon szíven üti, ezért még aznap elmegy inni legjobb barátjával Dongjoonnal és kiönti neki a lelkét. Nem sokkal később megjelenik Kang Yehan, aki Dongjoon ismerőse. Taeyoont teljesen elbűvöli a fiú helyessége és azt gondolja, hogy biztosan valami híresség. Amíg Dongjoon félrevonul beszélgetni a többi haverjával, addig Yehan szóval tartja bánatos főszereplőnket. Mivel már kissé be van csiccsentve, ezért a fiúnak is elmondja, hogy mi nyomja a lelkét anélkül, hogy elárulná, hogy meleg. Viszont nem kell sok idő, és Yehan is rájön erre, aztán rátérnek a csókolózás témára, amit Taeyoon nem vonzónak tart, hanem inkább túlértékeltnek. Meghívja őt egy italra, majd megkérdezi tőle, hogy ki szeretné-e próbálni vele a csókolózást? 

Ezek után felmennek Yehan lakására, ahol már az ajtóban megkezdik ezt a próbát, illetve beszélnek még egy kicsit Taeyoon csókolózási gondjáról és arról, hogy az exe ridegnek tartotta őt. Egy nem várt személy, viszont félbeszakítja őket. Az illető nem más, mint Yehan lakótársa Kang Jaehyuk, akinek az utolsó pillanatban, éppen lemondták a programját, így otthon maradt. Ők nem testvérek, csak történetesen ugyanaz a vezetéknevük. Ahogy Jaehyuk jobban szemügyre veszi Taeyoont, rájön, hogy ő pont az esete, és mivel meghallotta a korábbi beszélgetésüket is a fiú problémájáról, így felhozza azt a témát, hogy szexeljenek, hogy így ki tudják deríteni azt, Taeyoon valóban rideg-e, vagy csak a volt barátja gondolta így. Ezáltal kerül, eme három jóképű srác ugyanabba az ágyba.

Vélemény:

Én alapjáraton odáig vagyok az ilyen történetekért, szóval nálam nem volt kérdéses, hogy ez is tetszeni fog. A rajzolása nekem nagyon tetszik, szép élénk színekkel dolgoztak benne, a hármójuk egymáshoz való viszonya/kapcsolata is tetszik. Mivel még jelenleg is olvasom a művet, így ettől többet nem nagyon tudok mondani róla. Ha szeretitek az ilyen sztorikat, akkor vágjatok bele nyugodtan. 

Ízelítő:

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!
Facebook
Twitter

Szólj hozzá!