drawing pin purple
Rosmei cover

Két új regénnyel folytatja a Rosmei

A danmei rajongók bizonyára már felfedezték maguknak a szingapúri kiadót, amely jó néhány regényt felvett repertoárjába. A How to Survive as a Villain után, amely 2024. június 30-án érkezik, most két új danmei is előrendelhető a Rosmeitől.

Az egyik Tang Jiuqing Nanchan című alkotásának első kötete, amely 2024. július 30-án jelenik meg. A mű a maga 126+3 fejezetével befejezettnek számít és nem éppen a habosbabos történetek közé tartozik. Mivel én magam még nem olvastam, sajnos nem igazán tudok saját tapasztalat alapján nyilatkozni, de a tartalom miatti figyelmeztetések mellett (ellenére?) nagyon dícsérik az alkotást.

A másik mű pedig Lu Tianyi Don’t you like me című regényének első kötete, amely 2024. július 14-én jelenik meg. A maga 66+32 fejezetével szintén befejezettnek számít, és állítólag már a könnyedebb, cukrosabb vonalat képviseli.

Mindkét regény limitált kiadású ajándékokkal érkezik, amely csak és kizárólag előrendelés alkalmával elérhető! (Csakúgy, mint a korábbi regényüknél volt.)

Mivel szingapúri kiadóról van szó és felénk nincs forgalmazójuk, már korábban felvettem velük a kapcsolatot, honnan lehet a könyveket megrendelni. Ha valaki „láttatlanul” adna nekik egy lehetőséget – mivel ezek az első kiadásaik, jelenleg nem tudjuk, hogy milyen lesz a fordítás és a könyvek minősége – a legyel ATOM Comics oldalán tudja előrendelni az első köteteket.

NANCHAN (NOVEL) VOL 01 ROSMEI (9789811891496) (atomcomics.pl)
DON’T YOU LIKE ME (NOVEL) VOL 01 ROSMEI (9789811888076) (atomcomics.pl)

A srácok szuper aranyosak, több e-mailt is váltottam velük, mindenben szívesen segítenek. 🙂 Bátran vegyétek fel velük a kapcsolatot!

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!
Facebook
Twitter

Szólj hozzá!