drawing pin purple
m5ypq8lg

KinnPorsche

Eredeti cím: คินน์พอร์ช เดอะซีรีส์  
Egyéb címek: KinnPorsche The Series , KinnPorsche The Series La Forte , Rak Khot Rai Sut Thai Khot Rak , รักโคตรร้าย สุดท้ายโคตรรัก , คินน์พอร์ช เดอะซีรีส์ ลา ฟอร์เต้  
Rendező: Khom Kongkiat Khomsiri, Pepzi Banchorn Vorasataree 
Forgatókönyvíró: Bee Pongsate Lucksameepong, Ning Bhanbhassa Dhubthien 
Forgatókönyvíró és rendező: Krisda Witthayakhajorndet
Műfaj: akció, romantikus, krimi, dráma, BL  
Téma: meleg romantika, maffia, LMBTQ +, erőszak, szexuális tartalom, regény adaptáció, több pár, rivalizálás, testőr, 
Ország: Thaiföld 
Nyelv: thai 
Epizódszám: 14 
Hossz: 60 perc 
Sugárzás időtartama: 2022. ápr. 2. – 2022. júl. 9. 
Sugározta: iQIYI 
 

Ismertető: 

Porsche egyedül él a közepiskolás öccsével, akinek a tandíja miatt kénytelen a suli mellett részmunkaidős állást elvállalnia. Éjszakánként egy bárban csaposként dolgozik, kivételes harcművészeti képességei miatt, olykor fogadásos utcai verekedéssel hoz pénzt a házhoz. 
Kinn a Theerapanyakul maffia család második fia egy nap az ellenségei elől menekülve összefut a bárban dolgozó Porscheval, akinek a segítségét kéri, hogy megmentse őt. Busás megfizetésért meg is teszi, és elintézi a fiú üldözőit, amit a bár kamerája fel is vesz. 
Ennek okán Kinn édesapja tudomást is szerez róla, és mindenáron be akarja szervezni fia megmentőjét a testőrök közé. Porsche minden alkalommal elutasítja ezt, addig amíg öccse Porchay életéről és tandíjáról nem lesz szó. Emiatt mégis kénytelen lesz elfogadni az ajánlatot, és be kell költöznie a Theerapanyakul család villájába.  

Vélemény:  

Még jó pár évvel ezelőtt néztem több élőszereplős BL sorozatot, de aztán valahogy abbahagytam őket. 2022 augusztusában találtam rá erre a sorozatra, és ez vezetett vissza az ilyen sorozatokhoz. 
Szerintem nagyon jó volt a szereposztás, mindenki szépen játszotta a karakterét. Idővel egyre több mindent megtudunk a karakterekről és cselekedeteinek okairól. A zenék szerintem nagyon szépek benne, szinte mindegyik a szívembe lopta magát. Vannak benne olyan csavarok, amiken csak a számat tátottam a meglepettségtől. Részemről sokszor újranézős sorozattá nőtte ki magát. Aki kedvét leli az ilyen történetekben, annak jó szívvel ajánlom.

Fontos: A története lényegében teljesen eltér a regénytől. Itt-ott vannak pici átfedések, de teljesen más a sztorija. Aki már olvasta, illetve olvassa a regényt, az abban a tudatban kezdjen bele, hogy nem ugyanazt fogja kapni, mint ami abban van leírva. 

Ízelítő:

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!
Facebook
Twitter

Szólj hozzá!